Commentaren: 4
 • #4

  Julie Hoeben (zondag, 18 augustus 2019 18:26)

  Prachtig huis op een prachtige plek. Uniek uitzicht op de rodelbaan. Alles aanwezig, veel ruimte. Heerlijk rustig. Veel te doen in de omgeving.

 • #3

  Corrie en Nel (vrijdag, 17 mei 2019 11:42)

  We zijn voor de eerste keer in de Harz geweest. Wat een prachtige omgeving. Voor jong en oud zijn er wandelingen te doen. We hebben grotten bezocht en de stoomtrein naar de Brocken genomen.
  Het Rodelhuis maakt het dubbel zo mooi. Een schitterend huis met een mooie tuin, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de rodelbaan. 's Avonds genieten van de buitenhaard en de stilte. Ongelofelijk donker en stil.
  Henriette en Koen, onze complimenten voor jullie huis. We willen nog meer ontdekken en komen zeker terug.

 • #2

  Tonny de Hooge (zaterdag, 20 april 2019 22:15)

  Keurig ingericht 4 persoons woning op een helling met prachtig uitzicht op een kleine skipiste. Binnen een half uurtje in Braunlage om daar lekker te skiƫn. Gemoedelijke restaurants in het stadje zelf, waar je in 10 minuten naar toe loopt. We hebben ons prima vermaakt hoor.

 • #1

  Familie Bergsma Jansen (woensdag, 27 maart 2019 20:08)

  We hebben in prachtige vakantie gehad in jullie huisje. Het weer was schitterend. Het was voor ons de derde keer in de Harz en de tweede keer in Sankt Andreasberg. We ontdekken steeds weer nieuwe dingen en we zijn hier zeker niet voor de laatste keer.
  Het huis is zeer mooi en we voelden ons hier heel snel thuis. We hebben genoten van het uitzicht.